Kalbimi parçaladılar

Kalbimi parçaladılar
Almanya'nın Offenbach kentinde Sırp gençlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen Tuğçe Albayrak'ın evlilik hazırlığı yaptığı, hayalini kurduğu yuvası için bazı eşyalar aldığı öğrenildi.
uğçe'yi bu ay içinde  ailesinden istetecek olan erkek arkadaşı Tuncay Zortuk, yuva kurmayı planlarken bu acıyı yaşadıklarını söyledi. 
 
Konuşmakta güçlük çeken Zortuk, "Hayallerimi yıktılar, kalbimi  parçaladılar. Olayı ilk duyduğumda bacaklarım tutmadı. Günlerdir dua ediyoruz  sağlığına kavuşması için. Artık her şey çok zor. O kişilere en ağır cezanın  verilmesini istiyorum" dedi. 
 
Tuğçe'yi bu ay içinde ailesinden istemeye gideceklerini ifade eden  Zortuk, "Bu olay olmasa belki bu hafta isteyecektik. Görüştüğümüzden zaten  ailelerimizin haberi vardı. Tuğçe, sevgi dolu dünyalar iyi bir insandı. Melek  gibiydi. Tarifsiz acılar yaşıyorum" ifadelerini kullandı. 
 
BU AY YÜZÜKLERİ TAKACAKTIK
 
Tuncay Zortuk, bu ay içinde yüzüklerin takılacağını 1-2 sene içinde de  düğün yapmayı planladıklarını belirterek, "Tuğçe kuracağımız evimiz için eşya  almaya şimdiden başlamıştı. Bazı eşyaları almıştı" diye konuştu. 
 
Aileyi hastanede ziyaret eden Frankfurt Başkonsolosu Ufuk Dikici ise  "İlk günden itibaren süreci yakından takip ediyoruz, gerek duyulan her türlü  yardımı yapıyoruz" şeklinde konuştu. 
 
Offenbach'ta 15 Kasım'da arkadaşlarıyla yemek yediği restoranın  tuvaletinde 3 Sırp genç tarafından taciz edilen 2 Alman genç kıza yardım ederek,  onları kurtaran Tuğçe Albayrak, restorandan çıktığı sırada Sırp gençler  tarafından darbedilmişti. 
 
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Albayrak'ın beyin kanaması  geçirdiği tespit edilmişti. Albayrak'ın beyin ölümü gerçekleşmişti. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.