Kalp nakli bekleyen Tuğçe ve Berk'e mektup desteği

Kalp nakli bekleyen Tuğçe ve Berk'e mektup desteği
Fenerbahçeliler Derneği tarafından organ bağışına dikkati çekmek amacıyla düzenlenen organisyonda, Çanakkale'den gönderilen mektup ve hediyeler, İstanbul'daki hastanede uygun kalp bekleyen Tuğçe ve Berk'e teslim edildi


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçeliler Derneği tarafından organ bağışına dikkati çekmek amacıyla düzenlenen organizasyonda, Çanakkale'den gönderilen mektup ve hediyeler, İstanbul'daki hastanede uygun kalp bekleyen 9 yaşındaki Berk Yıldız ile 10 yaşındaki Tuğçe Binici'ye ulaştırıldı.

Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kalp nakli bekleyen Tuğçe ve Berk'in Çanakkale şehitleri için yazdığı mektupları iki hafta önce Çanakkale'ye götüren amatör bisikletçi Hakan Sevin, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'nın gönderdiği mektup ve hediyeleri minik hastalara verdi.

Dernek üyeleri ve Hakan Sevin, nakil için umutlu bekleyişlerini sürdüren Tuğçe ve Berk'i hastanede ziyaret ederek, gönderilen mektupları okudu ve hediyeleri teslim etti.

Gönderilen mektup ve hediyelerin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden minik hastalar, organ bağışı yapılması çağrısında bulundu. İyileşmek istediğini dile getiren Tuğçe, "İyileştiğimde köyüme gideceğim, kardeşime kavuşacağım" derken, Berk de "Lütfen organ bağışını bekleyen çocukları dikkate alalım" ifadesini kullandı.

Fenerbahçeliler Derneği Başkan Yardımcısı Miraç Çam ise organ bağışına dikkati çekmek için benzer organizasyonlar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Kalp nakli bekleyen Tuğçe ve Berk'e mektup desteği

Kalp nakli bekleyen Tuğçe ve Berk'e mektup desteği

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.