Kamalak'tan taziye mesajı

Kamalak'tan taziye mesajı
ANKARA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, eski Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Yumakoğulları'nın vefatı üzerine bir başsağlığı...

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, eski Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Yumakoğulları'nın vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Kamalak, eski Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Yumakoğulları'nın vefatı nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Osman Yumakoğulları'nın vefatını büyük teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Camianın ağabeylerindendi. Merhum liderimiz Necmettin Erbakan hocamızın yakın çalışma arkadaşlarındandı. Kişiliği, hayatı ve mücadelesi ile her zaman örnek bir şahsiyet oldu. En zor zamanlarda, en büyük hizmetleri gerçekleştirenlerdendi. Özellikle Avrupa’daki Müslümanların teşkilatlanmasındaki emeği her zaman hayırla anılacak. Örnek kişiliği ve çalışma azmi bundan sonra da yolumuzu aydınlatmaya devam edecek. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Rabbim hepimizi cennetinde buluştursun."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.