Kaman'dan Haleplilere Yardım

Kaman'dan Haleplilere Yardım
Kaman ilçesinde başlatılan yardım kampanyasında gıda ve yaşam malzemesi dolu ikinci tır yola çıkarıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir’in Kaman ilçesinde başlatılan kampanyası kapsamında gıda ve yaşam malzemesi dolu ikinci tır yola çıkarıldı.

Hayrat Vakfı Kaman Temsilciliği ve AK Parti Kaman İlçe Başkanlığının organizesinde başlatılan kampanyada, yatak, battaniye, kışlık giysi, çocuk elbiseleri ve gıda malzemeleri toplandı. Tıra yüklenen yardım malzemeleri dualarla uğurlandı.

Hayrat Vakfı Kırşehir İl Temsilcisi Mustafa Arslan, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, geçen hafta ilk yardım tırının bölgeye gönderildiğini, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığının bilgisini aldıklarını söyledi.

AK Parti Kaman İlçe Başkanlığı ile işbirliğinde başlattıkları kampanyaya ilçe halkının büyük teveccüh gösterdiğini belirten Arslan, "Kampanyada, Halepli kardeşlerimiz için ısınma, yatak, gıda, battaniye, kışlık giysi, çocuk elbiseleri gibi birçok malzeme gönderiyoruz. Başta ilçe teşkilatımız ve AK Parti Kaman İlçe Başkanımız Necati Çolak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Çolak da Gençlik ve Kadın Kolları üyelerinin de kampanyaya destek verdiğini belirterek, "Her zaman Suriye'de, Halep'te yardıma muhtaç kişilerin yanındayız. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Allah yapılan yardımları kabul etsin." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.