KARADENİZDE PUAN AVI

KARADENİZDE PUAN AVI
Spor Toto 2. Lig’deki temsilcimiz Anadolu Selçukspor, 13. hafta karşılaşmasında Ofspor’a konuk olacak. 2 maçtır kazanan yeşil-beyazlıların hedefi, seriyi devam ettirmek

Ligde son iki haftada Karagümrük ve Bucaspor’u 1-0’luk skorlarla mağlup eden Anadolu Selçukspor, 13. haftada son sırada yer alan Ofspor deplasmanına çıkacak. 2 maçta kazandığı 6 puanla 7. sıraya kadar yükselen temsilcimiz, güçsüz rakibi karşısında da galip gelerek çıkışını sürdürmek istiyor. Temsilcimizde Seddar Karaman dışında eksik bulunmuyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Anadolu Selçukspor, Ofspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Cenk Özcan ve yardımcıları gözetiminde gerçekleştirilen antrenman salonda yapılan çalışma ile başladı. Daha sonra saha içinde pas çalışmaları ile devam eden antrenmanda futbolcular yarı sahada minyatür kalelerle kurulan alanda pas tekniğine dayalı hücum ve savunma ağırlık bir çalışma yaptı.  Kalecileri, Kaleci Antrenörü Hakan Baygın yönetiminde takımdan ayrı olarak çalışırken, gribal enfeksiyon geçiren Ali Kuleli takımdan ayrı çalıştı. Antrenman taktik çalışma ile son buldu. Anadolu Selçukspor, bu sabah Konya’dan ayrılacak ve Ankara aktarmalı olarak Trabzon'a gidecek.

OFSPOR DİPTE

Spor Toto 2. Lig’e bu sezon yükselen Ofspor, 12 haftası geride kalan ligde henüz istediği sonuçları alamadı. İlk 4 maçta 3 beraberlik ve 1 galibiyet alan Trabzon temsilcisi, sonraki 8 karşılaşmada puan alamadı. Bu 8 maçta yalnızca 1 gol atabilen Ofspor, 12 kez topu ağlarında gördü. Bordo-mavililer 12 haftada topladığı 6 puanla son sırada yer alıyor. 

HAKEM NUMANOĞLU

Spor Toto 2. Lig’de 13. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. TFF’den yapılan açıklamaya göre, Ofspor ile Anadolu Selçukspor arasındaki mücadelede Yalova bölgesi hakemi Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Mehmet Kaan Bingül ve Serdar İla yapacak. Nurettin Taşkesen, müsabakada 4. hakem olarak görev alacak. (Emre Tanrıver)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.