Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Tirebolu-Doğankent Kürtün devlet yolunun 9. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

Karabük-Kastamonu yolunun (Bostanbükü mevkisi) 6. kilometresinde meydana gelen sel tahribatı nedeniyle yol ulaşıma kapandı. Ulaşım Safranbolu Çevre Yolu-Safranbolu Şehir geçişinden gerçekleştiriliyor.

Aliağa-İzmir yolunun Menemen-Çiğli istikametinde yapım çalışmaları nedeniyle Koyundere Kavşağı-Çiğli yönü katılım kolları ve Seyrek Kavşağı-Çiğli yönü katılım kolu 4 saat trafiğe kapatılacak ve çalışmalar 15 Şubat'a kadar hava şartlarının uygun olduğu günlerde yapılacak.

TEM Otoyolunun Mahmutbey Ücret Toplama İstasyonu-Ispartakule Kavşağı arasında (Yarımburgaz Viyadüğü ile Tahtakale yaya üst geçidi arası) TEİAŞ tarafından yapılacak demontaj çalışmaları nedeniyle 7 Şubat'ta 02.00-04.00 saatlerinde 4 defa ve her defasında 15'er dakika aralıklarla otoyol çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.