Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Giresun-Trabzon yolunun 69 ve 72. kilometresinde bulunan Tirebolu-1 ve Tirebolu-2 tüneli dağ tüplerinde yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında trafik servis yolundan sağlanacak.

Akçakoca-Düzce yolunun 7-10. kilometreleri heyelan önleme yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Düzce-Akçakoca istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım karşı yönden iki yönlü olarak verilecek. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Manavgat-Alanya yolunun 38-43. kilometreleri arasında bulunan Devren, Ilıksu-Ulaş ve Çandırtepe tünellerinde elektronik tesisat onarım çalışmaları nedeniyle Alanya-Antalya istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Antalya-Alanya istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.