Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Karabük-Kastamonu yolunun 6'ncı kilometresinde (Bostanbükü mevkisi) meydana gelen sel tahribatı nedeniyle ulaşım 7'nci kilometredeki Safranbolu Belediyesi imar yolu-Safranbolu şehir geçişi-Karabük üzerinden, Karabük'ten Kastamonu istikametine ise 4'üncü kilometrede bulunan Balıklar Kayası kavşağı-Safranbolu şehir geçişi üzerinden sağlanıyor.

Ankara-Gölbaşı-Konya yolunun 11-12'nci kilometrelerindeki köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Yalova-Bursa yolunun 26-27'nci kilometrelerinde Gemlik sanayi kavşağı ikinci etap sanat yapıları çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.