Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Ankara çevre otoyolu-Eryaman kavşağı ile Ayaş kavşağı arasında direk dikimi ve enerji nakil hattı kablo çekimi yapılacağından, otoyol trafiğe kısa aralıklarla kapatılacak.

Karabük-Kastamonu yolunun 6. kilometresinde meydana gelen sel tahribatı nedeniyle ulaşım 7. kilometredeki Safranbolu Belediyesi imar yolu-Safranbolu şehir geçişi-Karabük üzerinden sağlanıyor. Karabük'ten Kastamonu istikametine ise 4. kilometredeki Balıklar Kayası kavşağı-Safranbolu şehir geçişi üzerinden ulaşım sağlanırken, yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Artvin-Erzurum il sınırı-Oltu yolunun 7-8. kilometrelerinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanacak, diğer saatlerde ise yol trafiğe kapalı olacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.