Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Trabzon-Rize yolunun 55. kilometresinde Trabzon Tüneli'nde yapılacak temizlik ve bakım çalışmaları nedeniyle bugün 10.00-12.00 saatleri arasında Trabzon-Rize yönünde ulaşım tek şeritten ve kontrollü sağlanacak.
Silifke-Mersin yolunun 55-59. kilometreleri arasında (Kızkalesi-Ayaş mevkisi) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 65-69. kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.