Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının yapım çalışmaları sürdürülen ve heyelandan etkilenen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım çalışmaları sürdürülen ve heyelandan etkilenen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bülteni̇ne göre, Finike-Kumluca yolunun 0-5. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Kütahya-Eskişehir yolunda çeşitli işlerin yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-19.00 saatlerinde bölünmüş yolun her iki yönünde muhtelif kesimlerinde yolun sağ şeritleri trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritten kontrollü sağlanıyor.

Artvin-Erzurum il sınırı-Oltu yolunun 7-8. kilometrelerinde meydana gelen heyelan nedeniyle 07.00-08.00 ile 16.30-17.30 saatlerinde ulaşım servis yolundan kontrollü gerçekleştirilecek, diğer saatlerde ise yol trafiğe kapatılacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.