Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bülteni̇ne göre, Tarsus, Adana, Gaziantep Otoyolunun Bahçe Kavşağı ile Gaziantep-Osmaniye il sınırı yolunun 8-15'inci kilometrelerinde bulunan Ayran, Kızlaç ve Aslanlı tünellerinde kontrol sistemlerinin yenilenmesi çalışması nedeniyle ulaşım her iki yönde kontrollü olarak sağlanacak.

Karaburun-Urla yolunun 0-20'nci kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Sungurlu-Alaca-Zile yolunun 35-47'nci kilometrelerinde bulunan Aslanbey Köprüsü'ndeki yapım ve diğer çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştirilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.