Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım çalışması sürdürülen, sel ve heyelan tahribatı yaşanan kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları...

ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım çalışması sürdürülen, sel ve heyelan tahribatı yaşanan kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni̇'ne göre, Eğridir-Konya yolunun 5. kilometresindeki Aliköy kavşağı ile 10. kilometresindeki Atabey Kavşağı yol yapım çalışması nedeniyle gidiş ve geliş olarak kullanılıyor.

Karabük-Kastamonu yolunun 6. kilometresindeki (Bostanbükü mevkisi) meydana gelen sel tahribatı nedeniyle ulaşım aynı mevkide bulunan eski Karabük-Kastamonu yolu üzerinde oluşturulan servis yolu üzerinden sağlanıyor.

Artvin-Erzurum İl Sınırı-Oltu yolunun 7-8 kilometrelerinde meydana gelen heyelan nedeniyle 07.00-08.00 ile 16.30-17.30 saatlerinde ulaşım servis yolundan kontrollü gerçekleştiriliyor. Diğer saatlerde ise yol trafiğe kapatılıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.