Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolunun Ankara-Gümüşova kesiminde, Gerede Kavşağı Köprüsü'ndeki 111-191. kilometrelerinde köprü onarım çalışması nedeniyle Karabük-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İstanbul-Karabük istikametinden çift yönlü sağlanacak.

İstanbul-Gebze yolunun 0-19. kilometrelerinde Çayırova, Anibal, Gebze Doğu, Dilovası ve Eynerce kavşaklarında yol yapım çalışmaları devam ediyor. Sungurlu-Alaca-Zile yolunun 35-47. kilometreleri arasında bulunan Aslanbey Köprüsü'ndeki yapım ve diğer çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.