Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının yapım çalışması sürdürülen, sel ve heyelan tahribatı yaşanan kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım çalışması sürdürülen, sel ve heyelan tahribatı yaşanan kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni̇'ne göre, Anadolu Otoyolu'nun Ankara-Gümüşova kesiminde bulunan Gerede Kavşağı köprüsünde, 111 ila 191'inci kilometrelerinde onarım çalışması nedeniyle Karabük-Ankara istikameti trafiğe kapatılacak ve İstanbul-Karabük istikameti ise taşıt trafiğine açılarak, ulaşım bu istikametten çift yönlü olarak sağlanacak.

Eğirdir-Konya Karayolu'nun 5'inci kilometresindeki Aliköy Kavşağı ile 10'uncu kilometresindeki Atabey Kavşağında yol yapım çalışması nedeniyle trafik gidiş-geliş olarak gerçekleşiyor.

Silifke-Mersin Karayolu'nun 55 ila 59'uncu kilometrelerinde (Kızkalesi-Ayaş mevkisi) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.