Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolunun Ankara-Gümüşova kesiminde, Gerede Kavşağı Köprüsü'ndeki 111-191. kilometrelerde köprü onarım çalışması nedeniyle Karabük-Ankara istikameti trafiğe kapatılacak. Ulaşım, İstanbul-Karabük istikametinden çift yönlü sağlanacak.

Mesudiye-Koyulhisar yolunun 13. kilometresinde Mesudiye istikametine göre sağ şeritte betonarme duvarın kayması sonucu yolda oturma ve çökme meydana geldi. Yoldaki onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Diyarbakır-Ergani yolunun 19-20. kilometrelerinde kavşak düzenlemeleri, üstyapı BSK (Bitümlü sıcak karışım) çalışmaları nedeniyle Ergani-Diyarbakır yolu sağ şerit trafiğe daraltılarak 31 Mart’a kadar ulaşıma kapatıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.