Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, İstanbul-Bolu-Ankara yolunun 35-38. kilometrelerinde Bolu Dağı geçişi üstyapı BSK (Bitümlü sıcak karışım) çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden çift yönlü sağlanacak.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 43. kilometresinde yapılacak üst geçit montaj çalışmaları nedeniyle ulaşım 08.00-17.00 saatlerinde her iki yönden tek şeritten kontrollü olarak yapılacak.

Antakya-Yayladağı-Suriye sınırının 22-24, 30-32 ve 38-43.kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.