Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kütahya-Eskişehir yolunda çeşitli işlerin yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-19.00 saatlerinde bölünmüş yolun her iki yönünün muhtelif kesimlerinde yolun sağ şeritleri trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.
TAG (Tarsus-Adana-Gaziantep) Otoyolu'nun Bahçe Kavşağı-Gaziantep Osmaniye il sınırı yolunun 8-15. kilometrelerinde bulunan Ayran, Kızlaç ve Aslanlı tünellerinde kontrol sistemlerinin yenilenmesi çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Akçabaat-Trabzon yolunun Beşir mevkisindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle işin devamı müddetince duble yolun Akçaabat-Trabzon yönünde trafik akışı servis yolundan yapılacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.