Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Isparta-Eğirdir ayrımı-Barla yolunun 3. kilometresinde Harmanören Taş Ocağı mevkisinde patlatmalı kazı çalışmaları nedeniyle saat 13.00-16.00 arasında yol trafiğe kapatılarak, ulaşım Barla-Eğirdir yolundan sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Gerede Kavşağı'ndan Karabük'e giden bağlantı yolunda üstyapı çalışması nedeniyle (Karabük-İstanbul istikameti 0-5. kilometreler arası) yol trafiğe kapatılarak ulaşım Gerede Kavşağı-Karabük istikametinden iki yönlü ve kontrollü gerçekleştirilecek.

Yalova-Bursa yolunun 26-27. kilometrelerinde Gemlik Sanayi Kavşağı 2. etap sanat yapıları çalışmaları nedeniyle bant aktarımı yapıldığı için sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.