Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolunun Kapıkule-Edirne Batı Kavşağı-Kınalı Kavşağı Kesimi arasında bulunan köprü, viyadük ve üst geçitlerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle 07.00-19.00 saatlerinde, her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şerit, gerektiğinde ise kısa süreli sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden gerçekleştirilecek.

Ankara-Akyurt-Kalecik yolunun 48-52'inci kilometrelerindeki üstyapı ve BSK yapım çalışmaları nedeniyle, Ankara-Çankırı istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım karşı yönden Çankırı-Ankara istikametinden iki yönlü olarak yapılacak.

Osmaniye-Bahçe-Gaziantep devlet yolunda Devlet Demiryolları Hızlı Tren Alt Yapı çalışmaların nedeniyle 56-57'nci kilometrelerde Bahçe-Gaziantep istikameti bölünmüş yolun bir şeridi taşıt trafiğine kapatılarak, trafik diğer şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.