Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kuzey Marmara Otoyolunun Mahmutbey Batı Kavşağı-İkitelli-Alibeyköy Mevkiinde, TEİAŞ'a bağlı iletim hatları tesis çalışmaları nedeniyle 1'inci aşamada 10 Nisan 01.00-06.30 ile 11 Nisan 01.00 -05.30 saatlerinde Avrupa Otoyolu, Mahmutbey Batı Girişi,en güneydeki kol hariç taş ocağı yolları ve Mahmutbey Batı çıkışı kolları, her tel çekimi sırasında 20'şer dakika olmak üzere aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Ankara Çevre Otoyolunun Samsun Kavşağı-Konya yolu Kavşağı istikametinde Çankaya Kavşağı giriş kolu 9-10'uncu kilometreleri üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak ve ulaşım Konya yolu Kavşağından sağlanacak.

İzmir Otoyolu Bayraklı Kavşağı-D-300 (Ankara Caddesinden)-İzmir Çevre Yolu Karşıyaka-Çanakkale yönüne bağlantı kolunda derz onarımı çalışmaları nedeniyle 14 Nisan'a kadar yol trafiğe kapatılacağından sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları gerekiyor.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.