Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, İkizdere-İspir yolunun 22-44. kilometrelerindeki Ovit Dağı mevkisinde çığ tehlikesine karşı gündüzleri 07.00-17.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacak, geceleri ise can ve mal güvenliği açısından 17.00-07.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Ankara-Konya yolunun 4-5. kilometrelerindeki (Gölbaşı ilçesi) köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle bu kesimde bölünmüş yolun Ankara-Konya istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım karşı yönden (Konya-Ankara) iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanıyor.

Karabük-Kastamonu yolunun 6. kilometresinde (Bostanbükü mevkisi) meydana gelen sel tahribatı nedeniyle ulaşım aynı mevkide bulunan eski Karabük-Kastamonu yolu üzerinde oluşturulan servis yolundan veriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.