Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Gerede Kavşağı-Karabük bağlantı yolunda üst yapı çalışması nedeniyle (Karabük-İstanbul istikameti) 0-5'inci kilometrelerinde ulaşım iki yönlü ve kontrollü yapılıyor.

Sorgun-Akdağmadeni-Sivas yolunun 24-28'inci kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü veriliyor.

Muğla-Kale yolunun 24-50'nci kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 15-20'şer dakikalık aralıklarla yol trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması gerekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.