Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Finike-Kumluca yolunun 8-12'nci kilometrelerinde sol (geliş) şeridi yapım çalışmaları nedeniyle 20 Nisan'da trafiğe kapatıldığı için ulaşım 1 Haziran'a kadar sağ şeritten gidiş geliş olarak sağlanacak.

Kırşehir-Kırıkkale yolunun 23-27 kilometrelerinde BSK (bitümlü sıcak karışım) ve yol yapımı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Çankırı-Ankara yolunun 1-38'inci kilometrelerinde sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları isteniyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.