Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre,...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Sakarya-Li̇mandere mevki̇si̇ sel tahri̇batı, Konya-Aksaray, Konya-Ci̇hanbeyli̇, Konya-Beyşeyi̇r, Konya-Karapınar-Bozkır-Hadi̇m-Taşkent-Akşehi̇r-Bağkonak-Seydi̇şehi̇r-Akseki̇ (Alacabel mevki̇si̇), Di̇vri̇ği̇-Arapgi̇r- Kangal-Gürün yolları kar ve ti̇pi̇ nedeni̇yle trafi̇ğe kapalı durumda bulunuyor.

Bursa çevre otoyolunun Mudanya ayrımı-Yalova ayrımı arasında üst yapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle Mudanya-Yalova istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 37-65. kilometreleri arasında Borçka-Artvin arasında bulunan tünellerde yapılacak olan elektrik sistemi bakım-onarım çalışması nedeniyle saat 08.00-17.00 saatleri arasında trafik tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacak.

Sürücülerin kış şartlarına göre önlem almaları, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.