Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Adapazarı-İzmit Doğu kavşaklarının Ankara-İstanbul yönündeki 97-117. kilometreleri arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle TEM Otoyolu 07.30-17.30 saatleri arasında her gün trafiğe kapatılacak. Bu süre zarfında trafik Adapazarı Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilecek ve İzmit Doğu gişelerden tekrar otoyola katılım sağlanabilecek.

Öte yandan otoyolun Sapanca Kavşağı'ndaki İstanbul yönü de trafiğe kapalı olacak.

Ankara-Kırıkkale yolunun 12-21. kilometrelerinde üst yapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden (Kırıkkale-Ankara) iki yönlü (gidiş-geliş), Afyonkarahisar-İzmir yolunun 38-42. kilometrelerinde ise tünel çalışmaları nedeniyle tek şeritten gerçekleştiriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.