Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Nazilli-Denizli ayrımı-Karacasu-Tavas yolunun 3-39. kilometreleri arası bordür ve kavşak düzenleme ve yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Sivrihisar-Polatlı yolunun 31-38. kilometreleri arasındaki üstyapı yapım çalışması nedeniyle bölünmüş yolun bu kesiminin Sivrihisar-Polatlı istikameti trafiğe kapatılarak, trafik, Polatlı-Sivrihisar istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Kaş-Demre-Finike yolununun bazı kesimlerinde süren arası yol yapım çalışmaları devam ediyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.