Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, O-3 Otoyolu'nun Ispartakule kavşağından İstanbul istikametine doğru yüksek gerilim enerji hattı montajı yapılıyor. Bu nedenle otoyol, 00.00-05.00 saatlerinde 15'er dakika aralıklarla trafiğe kapatılıyor. Sürücülerin, yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

İzmir Çevre Otoyolu'nun 10-20'nci kilometrelerinde (2. Sanayi Bölgesi, Ege Üniversitesi, Bornova, Çiğli, Mavişehir, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Sasalı, 2. Ana Jet Üssü kavşakları) aydınlatma sistemleri onarım çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle Bayraklı Tünel İşletme Şefliği'nin belirlediği gece saatlerinde otoyolun ayrım ve katılım kollarında ulaşım sıralı olarak trafiğe kapatılıyor.

Tokat-Sivas devlet yolunun 17-18'inci kilometrelerindeki heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Nevşehir-Niğde yolunun 30-31'inci kilometrelerindeki köprülü kavşak yapım çalışmaları yüzünden ulaşım servis yolundan sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Van-Muradiye yolunun 47-50'nci kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma sağ yoldan iki yönlü izin veriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.