Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
Kar ve tipi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapandı

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Seydişehir-Akseki (Alacabel mevkisi), Ereğli-Ulukışla, Karaman-Mut (Sertavul Geçidi), Kangal-Gürün, Şarkışla-Kaynar-Pınarbaşı, Kangal-Alacahan-Hekimhan, Tunceli-Pülümür, Ağrı-Cumaçay-Kağızman, Kangal-Divriği-Arapgir ve Erzurum-Çat-Bingöl yolları kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapalı bulunuyor.

Doğankent-Gümüşhane yolunun 4-35. kilometrelerinde bulunan tünellerde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım 9 Şubat'a kadar tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolunda Torbalı yönü 1. kilometresinde 31 Ocak'a kadar serbest geçiş sistemi montaj çalışması yapılacağından, ulaşım İzmir yönünde gidiş geliş olarak sağlanacak.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun Kavşağı-Karapürçek Kavşağı kesimi 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışması nedeniyle Samsun Kavşağı-Karapürçek Kavşağı istikametinden sağdan 2 şerit trafiğe kapatıldığından, ulaşım soldan 2 şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa-Akçakale yolunun 9. kilometresinde köprülü kavşak yapım çalışması nedeniyle ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.