Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Düzce-Kaynaşlı kavşakları 11-12. kilometrelerindeki köprü çalışması nedeniyle her iki yönde (İstanbul-Ankara ve Ankara-İstanbul) sol şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşım çift yönlü ve ikişer şeritten gerçekleştiriliyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-9. kilometrelerindeki (Yalova-Yıldırım ayrımı) üstyapı iyileştirme çalışmaları dolayısıyla Balıkesir yönü trafiğe kapatılarak, ulaşıma karşı şeritten gidiş-geliş olarak izin veriliyor.

Aydın-Çine-Muğla yolunun 26-27. kilometrelerindeki Tepeköy-Cumalı kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Taşköprü-Hanönü-Boyabat yolunun 15-30. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Akçaabat-Trabzon yolunun 45. kilometresindeki Akyazı Tüneli'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla bugün ve yarın 08.00-17.00 saatlerinde Akçaabat-Trabzon yönündeki güney tüpü trafiğe kapatılacak. Bu kesimde trafik servis yoluna yönlendirilecek.

Solhan-Muş yolunun 10-14. kilometrelerindeki BSK kaplamalı bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma sağ yoldan iki yönlü izin veriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.