Karayollarında Durum

Karayollarında Durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Aydın-Çine-Muğla devlet yolunun 26-27. kilometrelerindeki Tepeköy-Cumalı kavşağı yapımı nedeniyle ulaşım yolun bir tarafından gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Aksaray-Ortaköy yolunun 0-46. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi önem taşıyor.

Akçaabat-Trabzon yolunun 45. kilometresindeki Akyazı Tüneli'nde yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatlerinde Akçaabat-Trabzon yönündeki güney tüpü ulaşıma kapatılarak, trafik servis yoluna yönlendiriliyor.

Amasya-Turhal devlet yolunun 0-13. kilometrelerinde bölünmüş yol ve Devlet Su İşlerinin açık kazı çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle sürücülerin söz konusu kesimde yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Nevşehir-Niğde yolunun 30-31. kilometrelerindeki köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Bursa-Ankara yolunun 49-53. kilometrelerinde devam eden köprü çalışmaları kapsamında Mesudiye alt geçit çalışmalarına başlandı. Yolun 25-26. kilometrelerindeki trafik akışı bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.