Kardemir Karabükspor deplasmanda 8 maç sonra güldü

Kardemir Karabükspor deplasmanda 8 maç sonra güldü
Dış sahada 8 maçtır galibiyet almayı başaramayan kırmızı-mavili ekip, Karşıyaka'yı 2-0 yenerek bu şanssızlığına son verdi

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, 8 maçlık deplasman şansızlığına Karşıyaka galibiyetiyle son verdi.

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Karabük ekibi, en son ligin 7. haftasında deplasmanda Adana Demirspor karşısında 3-1'lik galibiyet elde etmişti.

Bu maçın ardından dış sahalarda oynadığı Samsunspor ve Altınordu maçlarında golsüz, 1461 Trabzon, Alanyaspor ve Denizlispor'la 1-1 berabere kalan Kardemir Karabükspor, 15. haftada Vartaş Elazığspor'a 2-1, 16. haftada Adanaspor'a 3-0 ve 21. haftada Yeni Malatyaspor'a ise 1-0 yenildi.

Ligin 25. haftasında konuk olduğu Karşıyaka karşısında Muhammet Reis ve Gökhan Alsan'ın ayağından 2 gol bulan Karadeniz ekibi, 3 puan alarak 8 maçlık şansızlığını kırdı.

Oynadığı 25 maçın 12'sinden galibiyet, 8'inden beraberlik ve 5'inden de yenilgi alan Kardemir Karabükspor, 44 puanla Adanaspor'un ardından 2. sırada bulunuyor.

Karabük ekibi, ligin 26. haftasında sahasında Samsunspor'u ağırlayacak.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.