Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği Maçına Hazır

Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği Maçına Hazır
- Sakatlığı bulunan yeni transfer Kage ile cezalı Skulason, yarınki maçta forma giyemeyecek


KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor, Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında yarın sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Burhanettin Uysal Ayyıldızlı Stadı'nda teknik direktör Levent Açıkgöz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından teknik çalışma yaptı.

Yaklaşık 1,5 saat süren idmana, sakatlığı bulunan Herve Kage katılmadı.

Kırmızı-mavili ekip, antrenmanın ardından Metin Türker Tesisleri'nde toplanarak kampa girdi.

Hazırlık maçında sakatlanan yeni transfer Kage'nin yanı sıra kart cezalısı Olafur Ingi Skulason, yarınki maçta forma giyemeyecek.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak maçı, hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Ligin ilk yarısında zor günler geçiren ve üst üste aldığı yenilgiler neticesinde son sırada yer alan Karabük ekibi, Ceyhun Gülselam, Barış Başdaş, İlhan Depe, Yatabare, Poko, Seleznov, Ahmet Şahin, Papp, Dany ve Grozav gibi sürekli oynayan 10 futbolcusuyla devre arasında yollarını ayırdı.

Ergin Keleş, Kage, Stahl, Alican Karadağ, Yusuf Akbulut, Ahmet Karadayı, Alexe, Murat Akın ve Leandrinho'yu ise kadrosuna katan ve ligde kalmayı hedefleyen Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği'ni yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.