Kartal dış atışa güveniyor

Kartal dış atışa güveniyor
Pota altında sıkıntı yaşayan temsilcimiz Torku Konyaspor’un Darüşşafaka karşısındaki en önemli kozu yine dış atışlar olacak. Temsilcimiz bu yönde çalışmalarını sürdürüyor

Spor Servisi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor Basket’te Darüşşafaka Doğuş ile deplasmanda oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor. Sean Williams’ın kan numunelerinde yasaklı maddeye rastlanması nedeniyle bu oyuncusunu kadrodan çıkarmak durumunda kalan ve pota altında ciddi sıkıntılar yaşayan temsilcimiz, ligin en iyi 5 numaralarına sahip takımları arasında yer alan Darüşşafaka karşısında yine dış atışlarına güveniyor. Antrenmanlarda da bu yönde çalışmalar gerçekleştiren temsilcimiz, zoru başarıp güçlü rakibini yenmek ve galibiyet serisini 6 maça taşımak amacında.

Temsilcimizde Sean Williams’ın yerine oyuncu arayışları da sürüyor. Bütçeye ve bünyeye uygun bir isim bulunabilirse, transfer gerçekleşecek.

Darüşşafaka maçının oldukça zorlu geçeceğini dile getiren Torku Konyaspor Basket Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, “Takımımız çok iyi bir hava yakaladı. Son 5 maçımızı kazanarak ligde kalma yolunda önemli bir adım attık. Henüz ligde kaldığımızı matematiksel olarak garantilemedik ancak gerek bulunduğumuz konum gerekse de rakiplerin zorlu fikstürleri göz önüne alındığında artık rahatladığımızı söyleyebiliriz. Biz de kalan bölümde zorlu maçlara çıkacağız. Bu maçlarda amacımız iyi mücadele ederek, izleyenlere keyif vermek ve play-off şansını sonuna kadar zorlamak istiyoruz” diye konuştu. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.