Kartal, umutlarını yitirmiyor

Kartal, umutlarını yitirmiyor
Pınar Karşıyaka karşısında alınan mağlubiyeti unutmak isteyen Torku Konyaspor’da Galatasaray maçının hazırlıkları başladı.

Pınar Karşıyaka karşısında alınan mağlubiyeti unutmak isteyen Torku Konyaspor’da Galatasaray maçının hazırlıkları başladı. Kulüp Başkan Yardımcısı Kerem Öten, bu maç için daha umutlu olduğunu söyledi

Türkiye Basketbol Ligi'nde 18. hafta mücadelesi tamamlanırken, temsilcimiz Torku Konyaspor, haftayı 25 puan ile 11. sırada tamamladı. İstediği sonuçları bir türlü alamayan ve ikinci yarıda henüz galibiyetle tanışamayan yeşil-beyazlı ekip, bu kötü gidişe bir çare arıyor. Son olarak evinde Pınar Karşıyaka’ya uzatmalar sonucunda mağlup olan Dev Kartallar, geçtiğimiz haftalara göre daha toparlanmış ve mücadele açısından üst düzey bir oyun ortaya koysa da güçlü rakibine yenilmekten kurtulamadı. Bu hafta ise deplasmanda ligin bir diğer zorlu ekiplerinden Galatarasay Liv Hospital’a konuk olacak olan temsilcimiz, rakibinin sıkıntılı sürecinden yararlanıp galip gelebilmek istiyor.

KEREM ÖTEN, “ TOPARLANDIK”

Torku Konyaspor’un Başkan Yardımcısı Kerem Öten, Galatasaray maçından umutlu olduğunu söylerken alınan mağlubiyetin üzüntüsünü dile getirdi. Takımın iyi bir mücadele ortaya koyduğunu ifade eden Öten, “Pınar Karşıyaka maçında basit hatalar yüzünden aldığımız maçı verdik diyebilirim. Takımımızın mücadele örneği bizi sevindirdi. Diğer haftalara oranla daha toparlanmış bir takım vardı. Fakat rakibimiz çok tecrübeliydi son dakikalarda yaptıkları olumlu şeylerle maçı kazandılar. Onları da tebrik ediyorum” dedi.

“GALATASARAY MAÇINDAN DAHA UMUTLUYUM”

Bu hafta oynanacak Galatasaray Liv Hospital maçını değerlendiren Öten, “Bu maçtan çok daha ümitliyim açıkçası. Pınar Karşıyaka’yı elimizden kaçırdık fakat bu sefer böyle olmayacak. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Bunu da göstereceğimize inanıyorum. Rakibimize saygımız sonsuz ama onların sıkıntılı sürecinin olduğunu biliyoruz. Zor bir dönem onlar içinde. İyi bir mücadele ile bu maçtan galibiyetle döneceğimize gönülden inanıyorum” diye konuştu.  (Seda Erciş)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.