Kartal zorlu sınavda

Kartal zorlu sınavda
Yeşil-beyazlılar ligde kalma yolunda kritik bir sınava daha çıkacak. Sezonun ilk yarısında Uşak’ta devirdiği rakibini ağırlayacak temsilcimiz üst üste üçüncü galibiyetini alıp ligde kalma yolunda avantajı eline geçirmek amacında

C. Ziya Kutlu/ Pusula

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor Basket, ligin 22. haftasına dahil maçta bugün kendi sahasında ve seyircisi önünde Muratbey Uşak Sportif ile karşı karşıya geliyor. Geride kalan 21 haftada 9 galibiyet ve 12 yenilgisi bulunan ve üçlü averaj sonunda onuncu sırada kendine yer bulan temsilcimiz ligde kalma yolunda en kritik sınavlarından birisini verecek. Kazanması durumunda oldukça rahatlayacak olan temsilcimiz sahasında kaybederse yeniden sıkıntılı günlere yelken açacak. Hafta boyunca çok iyi hazırlanan yeşil-beyazlılarda tüm takım üst üste üçüncü galibiyeti almaya odaklandı.

TÜM TAKIM KENETLENDİ

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Kerem Öten, iç sahada oynanacak bu zorlu maçta yenilgiye tahammüllerinin olmadığına dikkat çekerek, “Son haftalarda çıkışa geçen takımımız son iki maçında da üzerindeki kısmetsizliği atıp kazandı. İnşallah bu seriyi sürdüreceğiz. Tüm takım maçın zorlu derecesini iyi biliyor. Rakibimiz de sahaya kazanmak için çıkacak. İnşallah ilk yarıda deplasmanda yendiğimiz Uşak temsilcisini bir kez daha yenip hem aradaki galibiyet farkını açmak hem de ikili averaj üstünlüğünü elimize geçirmek istiyoruz. Zor olacak ama kazanan taraf olacağımıza inanıyorum” dedi.

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI

Öten taraftardan da destek isteyerek, “Sezonun en önemli maçlarından birsi olan Uşak Sportif maçında bizim yine en önemli kozumuz taraftarımız olacak. Seyircimizin desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak. Umuyorum ki salonumuz yine bayram yerine dönecek ve muhteşem taraftarımızın desteği ile güzel bir galibiyete imza atacağız” diye konuştu.

Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak olan zorlu müsabakayı Rüştü Nuran, Serkan Emlek, Alper Özgök hakem üçlüsü yönetecek. Konya Otistik Çocuklar ve Aileleri Yardımlaşma Derneği ile ortak yürütülen çalışma kapsamında otistik çocuklar ve aileleri de bu maçta misafir edilecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.