Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu:

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu:
- "Avrupa Challenge Kupası finalinin ilk maçını 30 Nisan'da İstanbul Haldun Alagaş Spor Salonu'nda oynayacağız"

KASTAMONU (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Osman Kalyoncu, Avrupa Challenge Kupası finalinde ilk maçı 30 Nisan'da İstanbul'da Haldun Alagaş Spor Salonu'nda oynayacaklarını bildirdi.

Kalyoncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa Challenge Kupası finalinde İspanya ekibi Rocasa Gran Canaria ile karşı karşıya geleceklerini hatırlattı.

Avrupa Hentbol Federasyonunun iki taraflı tribün isteği üzerine final maçını Kastamonu'da oynayamayacaklarını belirten Kalyoncu, "Avrupa Challenge Kupası finalinin ilk maçını 30 Nisan'da saat 18.00'de, İstanbul Haldun Alagaş Spor Salonu'nda oynayacağız. Rövanş ise 7 Mayıs'ta İspanya'da yapılacak. Bizim için en önemli iki maç kaldı. İki maçı da alarak Türkiye'de bir ilki başarmak istiyoruz." diye konuştu.

İlk maça kadar kalan 15 gün sürede, finalde en iyi performansı sergilemek için çalışacaklarını ifade eden Kalyoncu, İstanbul'daki maçta avantaj sağlayarak İspanya'ya gitmeyi planladıklarını kaydetti.

Kastamonu Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Şener'in İstanbul'da oynanacak müsabaka için organizasyon yaptığını belirten Kalyoncu, "Taraftarlarımızı İstanbul'a otobüslerle götüreceğiz. Orada da dernekler ve konfederasyonlar çalışma yaparak organizasyona destek verecekler. Hedefimizi Avrupa Challenge Kupası'nı almak." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.