Kaybolan Skorsky helikopterinin düştüğü belirlendi; 4 Şehit !

Kaybolan Skorsky helikopterinin düştüğü belirlendi; 4 Şehit !
Kaybolan Skorsky helikopterinin düştüğü bildirirdi. Helikopterde bulunan 4 mürettebat şehit oldu. İzmit'ten Konya'ya gitmek üzere havalanan sonra radardan kaybolan Skorsky helikopterinin Kartepe ilçesinin Karaardıçlı bölgesine düştüğü belirlendi.

Kaybolan Skorsky helikopterinden acı haber geldi;4 mürettebat şehit oldu. Kaybolan Skorsky helikopterinin düştüğü bildirirdi. Helikopterde bulunan 4 mürettebat şehit oldu. İzmit'ten Konya'ya gitmek üzere havalanan sonra radardan kaybolan Skorsky helikopterinin Kartepe ilçesinin Karaardıçlı bölgesine düştüğü belirlendi.

 

İzmit Cengiz Topel Havaalanı'ndan Konya'ya gitmek üzere havalanan kaybolan Skorsky helikopter, bir süre sonra radardan kayboldu.
Arama - kurtarma çalışmaları rota üzerindeki İzmit'in Kartepe ve Afyonkarihasar'ın İhsaniye ilçeleri sınırları içindeki dağlık kesimlerde yoğunlaştı.
 
Cengiz Topel Havaalanı'nda bulunan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Hava Üs Komutanlığı'nda görevli Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz ve yardımcısı, Sikorsky tipi helikopterle Konya'ya gitme görevi aldı. Saat 12.00'de havalanan helikopter, bir süre sonra radardan kaybolunca, arama- kurtarma ekipleri alarma geçirildi.
 
KÖTÜ HABER GELDİ
 
İzmit Cengiz Topel Havaalanı'ndan Konya'ya gitmek üzere havalandıktan bir süre sonra radardan kaybolan askeri helikopterin Kartepe ilçesinin Karaardıçlı bölgesine düştüğü belirlendi.
 
4 ŞEHİT
 
İzmit Cengiz Topel Havaalanı'ndan Konya'ya gitmek üzere havalandıktan bir süre sonra Kartepe ilçesi Karaardıçlı mevkiine düşen askeri helikopterde bulunan 4 mürettebat şehit oldu. Şehit 4 mürettebatın cansız bedenine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.