Kayıp Uzman Çavuş Evindeymiş

Kayıp Uzman Çavuş Evindeymiş
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde kendisinden haber alınamayan Jandarma Uzman Çavuş Mahmut Çaplı'nın evinde olduğu belirlendi

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ormanlık alanda otomobili terk edilmiş halde bulunan ve kendisinden dün akşamdan itibaren haber alınamayan Jandarma Uzman Çavuş Mahmut Çaplı'nın evinde olduğu ortayı çıktı.

Kadirli Andırın Karayolu Taputepesi mevkisinde otomobili terk edilmiş halde bulunan Kadirli Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Mahmut Çaplı için ormanlık alanda yapılan arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı ekipler ve Jandarma Komando Birliğine bağlı timlerin destek verdiği çalışmalar sürerken, yakınlarının telefonla ulaştığı Çaplı'nın İlçe Emniyet Müdürlüğüne gittiği öğrenildi.

Çaplı'nın dün akşam saatlerinde otomobilini ormanlık alanı bıraktığı ve yaya olarak şehir merkezine kadar yürüdüğü, daha sonra evine giderek uyuduğu öğrenildi.

Telefonunu kapattığı için Çaplı'ya kimsenin ulaşamadığını, adresiyle aracının bulunduğu alanın uzak olması nedeniyle de evinde aranmadığı belirtildi.

Kadirli Andırın karayolundaki ormanlık alanda vatandaşlar tarafından terk edilmiş bir otomobil bulunmuş, jandarma tarafından yapılan araştırmada otomobilin Uzman Çavuş Mahmut Çaplı'ya ait olduğu öğrenilmişti. Çaplı'ya dün akşam saatlerinden beri ulaşılamaması üzerine drone ve köpeklerle arama çalışması başlatılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.