Kayseri 6. Mobilya Fuarı 20 Nisan'da açılacak

Kayseri 6. Mobilya Fuarı 20 Nisan'da açılacak
KAYSERİ (AA) - Kayseri 6. Mobilya Fuarı, 20 Nisan'da kapılarını açacak.TÜYAP'tan yapılan yazılı açıklamada, Kayseri Mobilya Fuarı'nın sektördeki yeni...

KAYSERİ (AA) - Kayseri 6. Mobilya Fuarı, 20 Nisan'da kapılarını açacak.

TÜYAP'tan yapılan yazılı açıklamada, Kayseri Mobilya Fuarı'nın sektördeki yeni ve özgün tasarımların kalite ve uygun fiyat avantajları ile dünya vitrinine çıkacağı önemli bir platform olduğu belirtildi.

Açıklamaya göre, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası ve diğer sivil toplum kuruluşlarının ortak yürüttüğü tanıtım faaliyetleri sonucunda açılacak fuara, Orta Doğu, Kafkasya, Balkanlar, Orta Asya, Arap ülkeleri ve Doğu Avrupa başta olmak üzere mobilya ihracatı yapılan tüm ülkelerden davetliler katılacak.

Dünya Ticaret Merkezi'ndeki fuar hafta içi profesyonel ziyaretçilere, hafta sonu ise halka açık olacak.

24 Nisan'a kadar açık kalacak fuarda, her kesime ve her zevke hitap edecek ev, çocuk mobilyaları, aksesuarlar, dekorasyon üniteleri, mutfak, banyo mobilyaları ve mimari büro ürünleri yer alacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.