Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Şehitler Ve Depremzedeler İçin Okutulan Mevlide Katıldı

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Şehitler Ve Depremzedeler İçin Okutulan Mevlide Katıldı
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, şehitler ile Elazığ ve Malatya’daki depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlar için okunan mevlide katıldı.Valilikten...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, şehitler ile Elazığ ve Malatya’daki depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlar için okunan mevlide katıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Günaydın, Hunat Camisi'nde il müftülüğü koordinesinde düzenlenen programa katıldı.

Yapılan hatim dualarının ardından açıklama yapan Vali Günaydın, başta tüm şehitler olmak üzere Elazığ ve Malatya’daki deprem sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi.

Kayseri'den Elazığ ve Malatya'daki depremzedeler için yapılan yardımlarla ilgili de konuşan Günaydın, "Kayseri Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere ilçe belediyelerimiz ve kurumlarımız ile tüm hayırseverlerimize Elazığ ve Malatya’daki depremzede kardeşlerimize göndermiş oldukları yardımlar için teşekkür ediyorum. Ayrıca yine aynı iş adamlarımız bölgedeki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılmak üzere kurbanlar kestiler. İnşallah kesilen kurbanları da en kısa zamanda yerlerine ulaştıracağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.