Kayseri'de Çok Bulutlu Ve Aralıklı Sağanak Bekleniyor

Kayseri'de Çok Bulutlu Ve Aralıklı Sağanak Bekleniyor
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de havanın çok bulutlu ve aralıklı sağanak geçmesi bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü'nden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de havanın çok bulutlu ve aralıklı sağanak geçmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Kayseri ve çevresinde havanın çok bulutlu, aralıklı sağanak, rüzgarın kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceğinin tahmin edildiği bildirildi.

Yarın havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak, en yüksek sıcaklığın 16, en düşük sıcaklığın ise 3 derece tahmin edildiği belirtilen açıklamada, cuma gününün çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, en yüksek sıcaklığın 11 derece, en düşük sıcaklığın ise 5 derece olmasının beklendiği kaydedildi.

Cumartesi günün çok bulutlu, pazar gününün ise çok bulutlu ve öğle saatlerine kadara aralıklı sağanak yağışlı geçmesinin beklendiği belirtilen açıklamada, "Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıkları, cuma günü azalarak normaller altına düşeceği ve hafta sonu tekrar artarak normaller üzerine çıkacağı tahmin ediliyor." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.