Kayserili iş adamlarından Koca Seyit'in torunlarına yardım

Kayserili iş adamlarından Koca Seyit'in torunlarına yardım
Vali Yaman:"Kayserili iş adamları ve arkadaşları tarafından planlanan Koca Seyit'in torunlarına yardım programını başarıyla yerine getirdik"

BALIKESİR (AA) - Kayserili bazı iş adamları, Çanakkale Kahramanı Koca Seyit'in torunlarına yiyecek ve giyecek yardımında bulundu.

Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık'ın koordine ettiği yardım kampanyası kapsamında, Çanakkale Kahramanı Koca Seyit'in memleketi Havran ilçesindeki torunlarına giyecek ve yiyecekler teslim edildi.

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, İl Jandarma Komutanı Ömer Arık, Havran Kaymakam Vekili ve Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy da programda hazır bulundu. Daha sonra Seyit Onbaşı'nın kabri ziyaret edildi ve İlçe Müftüsü Ahmet Alınmaz, burada Kur'an-ı Kerim okudu.

Vali Yaman, yaptığı konuşmada, "Kayserili iş adamları ve arkadaşları tarafından planlanan Koca Seyit'in torunlarına yardım programını başarıyla yerine getirdik. Bursa Jandarma Komutanlığı tarafından organizasyonu yapılan yardımlar inşallah amacına ulaşır. Geçtiğimiz hafta yine Havran'a gelerek Çanakkale Savaşlarının 101. yıl dönümü etkinliklerini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Bugün de yardım etmek için buradayız. Tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Kayserili iş adamlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.