Kazak iş adamları Konya'ya geliyor

Kazak iş adamları Konya'ya geliyor
Girişimci Genç Ufuklar Derneğinin girişimleri ile Kazakistan Aktobe Eyaleti Ticaret Odası Başkanı ve İş Adamları heyeti Konya'ya geliyor.

Girişimci Genç Ufuklar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Ergin yaptığı açıklamada 5 Mayıs ile 12 Mayıs arasında Kazakistan'ın Aktobe Eyaleti Ticaret Odası Başkanı ve beraberindeki 7 iş adamı Konya ve Ankara'da çeşitli temaslarda bulunmak için Türkiye'ye geleceklerini belirtti. Ziyaretin amacının Konya ile Aktobe arasında ticaret kardeşliğinin oluşturulmasını hedefleyen Aktobe heyeti ziyaret esnasında da çeşitli alanlarda iş ve yatırım anlaşmaları yapmayı hedefliyoruz. Derneğimiz olarak Konya'ya ve ülkemize bu iş kardeşliği anlaşmasının faydalı olacağını ön görüyoruz. Girişimci Genç Ufuklar Derneği olarak 2017 hedeflerimizi ve planlarımızı tek tek yapmamın gençlerimize ve ülkemize hizmet edebilmenin memnuniyetini yasıyoruz. Hedeflerimiz Konya, Anlara ve İstanbul Merkezli çalışmalarımızın 3 aylık periyotlarla yurt dışından düzenli olarak iş adamları heyeti getirebilmek ve bu sayede ülke ekonomisine katkı sunmak en büyük hedeflerimiz arasında. Konyalı İş adamlarını ve İş Adamları derneklerinin bu çalışmalarda bizimle iletişime geçerek kurumsal ortaklık kurabileceklerini belirten Ergin; hedefimiz ve niyetimiz üreten bir ülke için Üreten Gençlik paylaşılan kardeşlik ilkesini benimsediklerini belirtti. (Muhammed Esad Çağla)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.