KAZANAMADIĞIMIZ İLÇELER VERİLDİ

KAZANAMADIĞIMIZ İLÇELER VERİLDİ
"Baktığımız zaman 31 ilçenin 28'inde AK Parti'li başkanların yönettiği bir tablo var" diyen Angı, "AK Parti olarak seçim kazanamadığımız 5 ilçede MHP'nin aday gösterilmesi ile seçim ittifakının yürütülmesi noktasında bir karar verildi" dedi

İTTİFAK'A BÜYÜK DESTEK

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi PUSULA'ya konuştu. Angı, "Her iki parti de çıkarılan adayları destek noktasında birbirlerine yardımcı olacak" dedi. AK Parti ve MHP ile yapılan ittifak sonucu her iki partinin adaylarının büyük destek alacağını ifade eden Angı, "26 ilçede AK Parti'nin, 5 ilçede MHP'nin adayları ile Cumhur İttifakı olarak seçimlere yürüyeceğiz" dedi.

SAYIMIZ 28'E YÜKSELDİ

İlçe dağıtımındaki kriterlere dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Angı, "Konya'ya bakıldığı zaman 30 Mart 2014'de yapılan yerel seçimlerde biz 26 ilçede AK Parti olarak seçimi kazandık. Sonraki süreçte MHP'den seçilmiş Akören Belediye Başkan adayımızın AK Partiye katılmasıyla sayımız 27'ye çıktı. Daha sonra Saadet Partisi’nden seçilen Halkapınar Belediye Başkanı AK Parti'ye katıldı ve sayımız 28 oldu" diye konuştu.

KAZANAMADIĞIMIZ İLÇELER

MHP'ye verilen ilçelere ilişkin değerlendirmede bulunan Angı, "Seçimlere gelirken 31 ilçenin 28'inde AK Parti, birinde MHP, birinde CHP ve birinde de bağımsız belediye başkanlarınca yönetildiği bir tablo ortaya çıktı. Bu çerçevede bizim AK Parti olarak seçim kazanamadığımız 5 ilçede MHP'nin aday göstermesi ile seçim ittifakının yürütülmesi noktasında genel başkanlarımız karar verdi" ifadelerini kullandı.

YARIN:

* Angı'dan MHP'lilere mesaj.

* Angı, yeniden aday gösterilmeyen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru için ne dedi? 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum