KILCA: YEŞİL ALAN ORANINI VE SOSYAL ALANLARIMIZI ARTTIRACAĞIZ

KILCA: YEŞİL ALAN ORANINI VE SOSYAL ALANLARIMIZI ARTTIRACAĞIZ
Karatay’da yeşil alan ve sosyal yaşam mekânları projelerinin hazır olduğunu belirten Hasan Kılca, “İlçemize Karatay Ormanı, Adrenalin Parkı ve Millet Bahçesi kazandıracağız” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca,  Karatay Şehir Parkı, Hayvanat Bahçesi ve Hobi Bahçeleri’nde hafta sonlarını değerlendiren hemşehrileriyle bir araya geldi. Karatay’da yeşil alan ve sosyal yaşam mekânları projelerinin hazır olduğunu belirten Hasan Kılca, “İlçemize Karatay Ormanı, Adrenalin Parkı ve Millet Bahçesi kazandıracağız” dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Karatay Şehir Parkı, Hayvanat Bahçesi ile Karatay Belediyesi Hobi Bahçeleri’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

KILCA ŞEHİR PARKI VE HOBİ BAHÇELERİ’NDE HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe gençlik kolları yönetimi ile belediye meclis üyesi adaylarının da katıldığı program kapsamında Hasan Kılca, önce hafta sonlarını piknik yaparak değerlendiren hemşehrileriyle Karatay Şehir Parkı’nda buluştu.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Hasan Kılca, park içerisindeki hayvanat bahçesini gezen vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek hemşehrilerinden 31 Mart için destek istedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ve beraberindeki teşkilat mensuplarının gün içindeki son durağı ise Karatay Belediyesi Hobi Bahçeleri oldu. Burada da hobi bahçelerinde vakit geçiren vatandaşlarla bir araya gelen Kılca, yeni dönemde yeşil alan, park ve sosyal yaşam alanları ile ilgili projelerini de hemşehrileriyle paylaştı.

İLÇEMİZDE YEŞİL VE SOSYAL YAŞAM ALANLARINI ARTTIRACAĞIZ

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’nin bugüne kadar Karatay’a yeşil alan ve park kazandırılması adına önemli hizmetler yaptığına vurgu yaptı.

Hasan Kılca şunları kaydetti: “Bugün Karatay Belediyemizin ilçemize kazandırdığı Şehir Parkı’nda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Yine belediyemizin hayata geçirdiği ve bölgenin cazibe merkezi haline gelen Hayvanat Bahçesi’nde hemşehrilerimizin, çocuklarımızın mutluluğuna huzuruna ortak olduk. Vatandaşlarımız böyle mekânlarda güzel vakitler geçiriyor. İnşallah bizler de göreve geldiğimizde bu tür hizmetlerin ve mekânların sayısını daha da arttıracağız. Öncelikle Karatay’da kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmayı hedefliyoruz. Bu amaçla da Karatayımızda yaşayan vatandaşlarımız sayısınca fidan dikeceğiz. İlçemize Karatay Ormanı kuracağız. Yine Adrenalin Parkı’nı ilçemize kazandıracağız. Tek amacımız hemşehrilerimizin huzur içinde ve sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürmelerine katkı sağlamak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.