Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında fırtınalar estirdi

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında fırtınalar estirdi
ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılan tıp öğrencisi Taha Taş, Türkiye'yi ekran başına kilitledi

20 Yaşındaki Yarışmacı 'Kim Milyoner Olmak İster'e Damgasını Vurdu'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılan tıp öğrencisi Taha Taş, Türkiye'yi ekran başına kilitledi.

​20 yaşındaki yarışmacı son iki bölüme de damgasını vurmuştu. ATV ekranlarında yayınlanan Selçuk Yöntem'in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasına son iki bölümdür damgasını vuran isim 20 yaşındaki Muhammed Taha Taş oldu. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi olan yarışmacının hedefi 125 bin TL kazanmaktı.

HERKES ONU İZLEDİ

Başarılı bir yarışma çıkartan Taha Taş, 30 bin liralık soruda çift cevap jokerini kullandı. İlk seçenekte doğru yanıtı veren yarışmacı jokerini boşuna kullanmış oldu. 60 bin liralık soruda ise riske girip içinden geçen yanıtı veren yarışmacı, o soruyu da bildi. Böylece hedefindeki 125 bin liralık soruyu da görme şansı bulan yarışmacı, bu kez riske atmayarak çekildi. Ancak Taha Taş devam etseydi 125 bin lirayı da kazanmış olacaktı.

Yarışmacı 60 bin lirayla ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.