Kırşehir Valiliği'nde Yatırım Ve İstihdam Değerlendirme Toplantısı

Kırşehir Valiliği'nde Yatırım Ve İstihdam Değerlendirme Toplantısı
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk başkanlığında yatırım ve istihdam değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.Valilikten yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk başkanlığında yatırım ve istihdam değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Şentürk Kırşehir Valiliği Salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, il genelinde istihdamın arttırılması için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Kırşehir’in ülke ekonomisine bağlı olarak büyüdüğünü vurgulayan Vali Şentürk, "İlimizde yeni yatırımlar ve teşviklerde iş adamlarımızın faydalanmasını önemsiyoruz. Daire Başkanımız Fazlı Küçük’ün de yer aldığı bu toplantıda özellikle istihdam konusunda sağlanan teşvikleri gözden geçirmek istiyoruz." ifadelerini kulandı.

İstihdam ve teşvikler konusunda görüş ve önerilerin alındığı toplantıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş-Kur Daire Başkanı Fazlı Küçük, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, ilgili kurum müdürleri, Ahiler Kalkınma Ajansı temsilcileri katıldı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.