Kız çocuklarına taciz iddiasıyla tutuklandı

Kız çocuklarına taciz iddiasıyla tutuklandı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yayın yapan bir gazetenin sahibi, sosyal medyadan kız çocuklarına tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı

ANTALYA (AA) - Manavgat ilçesinde yayın yapan bir gazetenin sahibi, sosyal medyadan kız çocuklarını taciz etiği gerekçesiyle tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğünü arayan bir kişi, ilçede haftalık yayımlanan bir gazetenin sahibi Recep M. hakkında, "İnternetteki çeşitli sosyal medya ağları üzerinden kız çocuklarıyla cinsel içerikli sohbet ettiği, çıplak fotoğraflarını çekmeye zorladığı kız çocuklarından bu fotoğrafları edindiği" yönünde ihbarda bulundu.

Bunun üzerine harekete geçen polis ekiplerince Recep M'nin ofisindeki bilgisayarda yapılan incelemede, çok sayıda kız çocuğuna ait uygunsuz fotoğraflar ile çocuklarla sosyal medyadan yaptığı görüşmelerin kayıtları ortaya çıktı.

Gözaltına alınan Recep M, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Sosyal medyadaki paylaşımlarından CHP Antalya milletvekilleri ve ilçe teşkilatına yakınlığıyla dikkati çeken Recep M'nin, 19 Kasım 2016'da Facebook hesabından, "Yaklaşık 4 gündür 6 AKP'li vekilin aldığı talimatlar doğrultusunda Meclise sundukları 'tecavüzcüyü koruyan' önergesini konuşuyor, tartışıyoruz." paylaşımı tutuklanmasının ardından büyük tepki gördü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.