Kmü İle Başarı Eğitim Kurumları Ortak Kompozisyon Yarışması Düzenliyor

Kmü İle Başarı Eğitim Kurumları Ortak Kompozisyon Yarışması Düzenliyor
KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ile Başarı Eğitim Kurumları arasında Piri Reis anısına düzenlenecek olan 2. Kompozisyon Yarışması...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ile Başarı Eğitim Kurumları arasında Piri Reis anısına düzenlenecek olan 2. Kompozisyon Yarışması için işbirliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ile Başarı Eğitim Kurumları adına Kurucu Temsilcisi Mehmet Coşar tarafından imzalanan protokol ile lise öğrencilerine yönelik olarak her iki kurumun işbirliğiyle kompozisyon yarışması düzenlenecek.

Türkiye’deki tüm lise öğrencilerinin katılabileceği yarışmada "israf" teması üzerinden kompozisyonlar değerlendirilecek.

Başvuruları 03 Şubat 2020'de başlayacak olan yarışmada birincilik için 2000 lira, ikincilik için 1500 lira, üçüncülük için 1000 lira, teşvik ödülü için ise 500 lira ödül belirlendi.

Rektör Akgül ve Mehmet Coşar kompozisyon yarışmasının dünyada ve ülkemizde yaşanan israfa dikkat çekmek açısından anlamlı bir etkinlik olacağına değinerek israfı en iyi şekilde anlatmaya çalışacak yarışmacılara şimdiden başarı dileklerini ilettiler.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.